Nova komedija Hit teatra Julijin balkon stiže u Hvar

Nakon što je s nezaboravnim komedijama „Metoda za brak“ i „Vlaška posla“ uspješno gostovala na Hvaru tvornica komedija “Hit teatar” hvarskoj će se publici predstaviti svojom najnovijom predstavom “Julijin balkon” u subotu, 9. ožujka, s početkom u 20 sati, u galeriji Arsenal.

Prpošni trojac – glumica, glumac i redateljica (Ana Vilenica, Mladen Kovačić i Matea Elezović-Brdar), pokušao je na scenu postaviti najveću ljubavnu priču u povijesti, a pritom se „spotaknuo“ o balkon, o današnje (pod)vrste ljubavi i o svoj nesretni privatni život. Impresivnim transformacijama i dinamičnom glumačkom igrom stvorili su Romea i Juliju 21. stoljeća, kao i sliku i priliku Shakespearea kakvog dosad još niste gledali.

„Uvijek nam je posebno zadovoljstvo vratiti u Hvar. Dalmatinskom temperamentu odgovaraju  komedije, idealne za zabaviti se i ugodno provesti večer. Naše komedije „Metoda za brak“ i „Vlaška posla“, publika je u Hvaru odlično prihvatila, a dvorana je svaki put bila puna do posljednjega mjesta. Stoga nas veseli da imamo novu kazališnu poslasticu za njih“, rekla je Matea Elezović-Brdar.

Predstava je nastala prema ideji Matee Elezović-Brdar, režiju potpisuje Iva Srnec, a kostime je osmislila Sara Lovrić Caparin. Predstava je hrvatsku premijeru doživjela na Noći kazališta za koju se tražila karta više, a prema reakcijama publike komedije „Metoda za brak“ i „Vlaška posla“ dobile su i više nego dostojnog nasljednika.

Za subotnju izvedbu u organizaciji Amadeus eventsa i Grada Hvara ulaznice možete rezervirati na broj 091 795 72 60 ili na FB Amadeus events.

julijin balkonProtected with SiteGuarding.com Antivirus