Hvarska kuhinja na privremenom radu u Beogradu

Trenutno se u Beogradu odvijaju Dani hvarske kuhinje.
Kako nam u e-mail intervjuu javlja hvarski ugostitelj Ivan Gospodnetić Gariful, Dani Hvara u beogradskom restoranu Šaran pun su pogodak. Kaže da se propitivao po taxijima, hotelima itd. i da su Beograđani jako dobro upućeni. To nas navodi na zaključak da su marketinški posao odradili dobro. Nadamo se da će se rezultati pokazati, te da će posjećenost Hvara u pred i postsezoni biti bolja nego što se i najoptimističniji otočani nadaju.
Dani Hvara će trajati do 12. veljače.
Hvarske ugostitelje u Beogradu su predstavljali Jurica Tomičić (Kod Kapetana), Ivan Gospodnetić (Gariful) i Antonio Dujmović (Antonio – Patak). Osim navedenih Hvar su prezentirali i gradonačelnik Bebić te Plančić, poznati hvarski vinar.
Po riječima mladoga Gospodnetića najzaslužniji za ovu tradicionalnu promociju Hvara u  Beogradu, jest Jurica Tomičić. Inače, restorani Kod Kapetana i Patak već dugi niz godina održavaju ovu lijepu, gastronomsko-turističku vezu s Beogradom.
Meniji su raznoliki i ne radi se razlika između mesnih i ribljih jela. U delicijama su uživali i brojni VIP gosti. Jedan od njih bio je i vlasnik Pink TV-a, čiji video prilog možete i pogledati.
Na pitanje o njegovim osobnim dojmovima Ivan je odgovorio:
„Svaka čast Juretu, kapa do poda, vrhunska prezentacija Hvara i naših delicija“
O ovoj gastro manifestaciji je pisao i kolega Paul s portala total-hvar. Saznajemo da je i on jedan od hvarskih izaslanika u Beogradu. Uvjereni smo da će se uskoro u jednom od Paulovih budućih blogova moći namirisati hvarska kuhinja iz ne tako dalekog Beograda.
Za OH: Igor Kolumbić
Izvor:www.otok-hvar.com

Facebook
WhatsApp
Twitter

POVEZANO