ӦTILLӦ Swimrun World Series: Hvala Hvaru!

Prvo izdanje međunarodnog natjecanja ӦTILLӦ Swimrun Hvar, održano 1. i 2. travnja, ispunilo je najviša očekivanja, što su potvrdili i organizatori ӦTILLӦ Swimrun World Series natjecanja, direktori utrke Michael Lemmel i Mats Skott, u svojoj zahvali upućenoj svima koji su sudjelovali u organizaciji.

Svi sudionici dali su svoj doprinos velikom uspjehu ovoga natjecanja, što je rezultiralo odličnom promocijom Hvara kao sportske destinacije i Hvarana kao domaćina. Grad Hvar i Turistička zajednica grada Hvara stoga još jednom zahvaljuju svima koji su na bilo koji način pomogli da se uspješno realizira ovaj organizacijski kompleksan i zahtjevan događaj. Također, sa zadovoljstvom najavljuju nastavak suradnje s ӦTTILӦ Swimrun organizacijom i domaćinstvo kvalifikacijske utrke za ӦTTILӦ Svjetsko prvenstvo u slavljeničkoj 2018. godini, u kojoj Hvar ponosno obilježava svojih prvih 150 godina organiziranog turizma.

Do tada će službene fotografije i video-spotovi koji su na društvenim mrežama u prvim danima od objavljivanja imali desetke tisuća pregleda, kao i zadovoljstvo natjecatelja i organizatora, biti najbolja promocija otoka i Hrvatske u svijetu aktivnog turizma.

Zanimljivo:

https://www.vivobarefoot.com/se/blog/april-2017/mother-nature-is-the-boss

http://hotspots.net.hr/2017/04/u-hvaru-zavrseno-prvo-izdanje-prestizne-medunarodne-utrke-otillo-swimrun/

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/vise-od-250-sudionika-skocilo-u-14-stupnjeva-pa-plivalo-i-trcalo-45-kilometara—471951.html

 

Video:

https://www.facebook.com/otillorace/videos/1266172390147031/

https://www.facebook.com/otillorace/videos/1263874983710105/

 Protected with SiteGuarding.com Antivirus