Predstava Vojka V „Ne može“ ove nedjelje u hvarskom Arsenalu

Dalmacija je prepuna talentiranih ljudi, a nikakva iznimka nije ni Vojko V.

Nakon što je objavio hvaljeni album prvijenac, osvojio tri nagrade Porin, rasprodao zagrebački Dom sportova, održao velik broj koncerata diljem regije i postao otac, što je još mogao napraviti Vojko V? Logično, objaviti slikovnicu za djecu. I to ne bilo kakvu, već slikovnicu koja je odmah postala hit među djecom!

Nakon uspjeha slikovnice „Ne može“, ekipi Boom! Teatra i Vojku V preostalo je jedino oživjeti priču iz slikovnice te je uspješno prenijeti na kazališne daske. Tekst za predstavu prema uspješnoj slikovnici priredio je Marin Lisjak, dok se redateljske palice prihvatila Helena Petković. 

U Hvaru predstava gostuje u organizaciji Grada Hvara, Turističke zajednice grada Hvara i Teatra uz more.

Ne propustite povesti Vaše mališane 27. studenog s početkom u 11:30 sati u Arsenal.

Zašto? Jer nema važnije lekcije koju djeca moraju naučiti od one kada trebaju reći NE MOŽE!

Da naši klinci izađu s predstave s osmijehom na licu pobrinut će se izvrstan glumački tim – Katarina Madirazza, Roko Sikavica i Paško Vukasović.

„Stava sam kako je ljepota i forte ove predstave što spaja glazbu i pisanu riječ u izvedbenoj umjetnosti, a sve s ciljem da se djeca, kojima je predstava primarno namijenjena, zabave i kroz zabavu nešto nauče. Iznimno mi je zadovoljstvo što se, uz zagrebačku premijeru, predstavljamo i hvarskoj, splitskoj, dalmatinskoj publici i uvjerenja sam kako ćemo korespondirati s mentalitetom Mediterana koji je, s obzirom na moje djetinjstvo trajno upisan u moj privatni, ali i glumački identitet.“ – Paško Vukasović

„Ova dječja predstava progovara, na edukativan način, o problemima s kojima se djeca susreću u najranijoj dobi. Kroz polje mašte i zaigranosti propituje se što se sve može, a što ne može. Jako me veseli dolazak u Hvar, i ne mogu dočekat da čujem šta kažu hvarska dica!“ – Roko Sikavica

Kada reći NE MOŽE, dvije riječi te, ova predstava će dati primjere.

ULAZNICE:

online na www.teataruzmore.com

INFO i REZERVACIJE 091 795 7260

Sve informacije na www.teataruzmore.com

Facebook
WhatsApp
Twitter

POVEZANO