Obavijest i upute o pravnim i drugim izvorima za pripremanje kandidata za provjeru znanja i sposobnosti

Nastavno na natječaje za prijam u službu objavljene 7. veljače 2023. godine, Grad Hvar objavljuje obavijesti i upute o pravnim i drugim izvorima za pripremanje kandidata za provjeru znanja i sposobnosti.

Za kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete iz Natječaja za radno mjesto viši savjetnik za imovinske i upravno-pravne poslove (1 izvršitelja/ izvršiteljica- m/ž) na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom u Odsjeku za komunalne djelatnosti, prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša, europske fondove i javnu nabavu Jedinstvenog upravnog odjela Grada Hvara, obavijest i upute možete preuzeti OVDJE.

Za kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete iz Natječaja za radno mjesto viši stručni suradnik za javnu nabavu i europske fondove (1 izvršitelja/ izvršiteljica- m/ž) na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom u Odsjeku za komunalne djelatnosti, prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša, europske fondove i javnu nabavu Jedinstvenog upravnog odjela Grada Hvara, obavijest i upute možete preuzeti OVDJE.

Za kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete iz Natječaja za radno mjesto referent – komunalni redar (2 izvršitelja/ izvršiteljica- m/ž) na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom u Odsjeku za komunalne djelatnosti, prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša, europske fondove i javnu nabavu Jedinstvenog upravnog odjela Grada Hvara, obavijest i upute možete preuzeti OVDJE.

Za kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete iz Natječaja za radno mjesto referent –prometni redar (2 izvršitelja/ izvršiteljica- m/ž) na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom u Odsjeku za komunalne djelatnosti, prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša, europske fondove i javnu nabavu Jedinstvenog upravnog odjela Grada Hvara, obavijest i upute možete preuzeti OVDJE.

 

Photo: www.pexels.com

Facebook
WhatsApp
Twitter

POVEZANO