XV. Državno natjecanje Mladeži Hrvatskog Crvenog križa

U Zagrebu, 14.5.2011.godine, održano je XV. državno natjecanje mladeži HCK na kojem su sudjelovale ekipe mladeži i podmladka. Predstavnici županije Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske bile su, u kategoriji podmlatka „Firulići“ iz Splita i „Puflice“ iz Srednje škole Hvar koje su predstavljale mladež.

Ekipe su bile smještene na Sljemenu u domu Crvenog križa gdje su se najprije predstavili ostalima. Hvarska ekipa je predstavila dvije županije, jednim skečom koji govori o turističkim doživljajima naših iznajmljivačica, kad se turist pri iskrcaju, povrijedi i o dragocjenoj pomoći mlade djevojke koja zna pružiti prvu pomoć. Predstavljanje je dočekano s ovacijama.

Natjecanje je održano 14.05. kroz jutro. Natjecatelje su pozdravili utjecajni predstavnici ministarstava obrazovanja i znanosti, HCK-a, Ureda za spašavanje i grada Zagreba.

Na vrlo zahtjevnom natjecanju ,ekipa iz Hvara (koju su sačinjavale : Marija Vučević, Tereza Domančić,Ines Vehabović,Lucija Petrić,Zora Tudor i Dubravka Ilišković) je zauzela visoko četvrto mjesto. Kao i svake godine ekipe su u znanju bile gotovo izjednačene, pa je time ovaj plasman izuzetno visok.

Posebno treba istaknuti Annu Tomičić koja je bila zvijezda vodilja ove ekipe. Splićani su (u podmlatku ) zauzeli deseto mjesto.

ZAHVALA I ČESTITKE SVIMA KOJI SU BILI DIO OVE PAMETNE I SPRETNE EKIPE.
Maja Budrović, ravnateljica.

RezultatiProtected with SiteGuarding.com Antivirus