Hit predstava „OtpisaNE“ stiže i u Hvar

U subotu, 3. veljače, u gradu Hvaru premijerno će biti izvedena hit komedija „OtpisaNE“, nastala po tekstu Renata Baretića, autora kultnog „Osmog povjerenika“, a u režiji Nikole Zavišića.

Što biste vi napravili da vam kćer u kuću dovede imigranta? Odgovore na to pitanje uz niz komičnih i apsurdnih scena donosi komedija u kojoj glume poznata glumačka imena – Ksenija Marinković, Ecija Ojdanić, Slavko Sobin i Erna Rudnički. Predstava je topla priča o imigrantu koji je uslijed neočekivanih okolnosti uletio u život frustrirane Snježane, njene poduzetne kćeri Hrvojke te dokone zavodnice susjede Milke.

„OtpisaNE“ nakon nekoliko rasprodanih izvedbi u Splitu, Dubrovniku i Šibeniku na otok stižu u organizaciji kazališta Moruzgva, Amadeus eventsa i Grada Hvara, uz suradnju hotelske kuće Sunčani Hvar. „Drage Hvaranke i dragi Hvarani, velika mi je čast doći s našom hit predstavom u godini proslave 150. godišnjice turizma u Hvaru“, poručila je Ecija Ojdanić koja je prošle zime u Hvaru gostovala s predstavom „Bobočka“, dok se njena kolegica vraća nakon nešto duže pauze. „Obožavam publiku u Dalmaciji jer je neposredna i otvorena, odmah znaš sviđaš li im se ili ne, a uzbuđena sam što igram na Hvaru nakon više od 20 godina“, najavila je Ksenija Marinković.

Predstava će se održati u kongresnoj dvorani hotela Amfora s početkom u 20 sati. Informacije i rezervacije na facebook stranici Amadeus events ili na 091 528 4304. Online prodaja: Croatiatickets.com.Protected with SiteGuarding.com Antivirus