“Gola u kavezu” i „Splićanke“ gostuju u Hvaru

Početak turističke sezone u Hvaru i ove godine će osvježiti kazališna gostovanja na Venerandi. Nakon prošlogodišnjih gostovanja HNK Split, Grad Hvar i tvrtka Amadeus Hvaranima i njihovim gostima zadnjeg vikenda u svibnju donosi dvije predstave splitskih kazališnih kuća.

U petak, 26. svibnja u 21 sat bit će održana predstava „Gola u kavezu“ u kojoj igraju Ecija Ojdanić, Barbara Nola i Ana Begić. „Komedija u kojoj tri odane prijateljice različitih karaktera i sudbina otvaraju pitanja majčinstva, braka, preljuba, karijere i trajnosti ljubavnih veza, svojevrstan je „Seks i grad“ na hrvatski način“, poručuju iz kazališta Moruzgva.

U subotu, 27. svibnja, također u 21 sat, na Venerandi će zaigrati kabaret „Splićanke“ Gradskog kazališta mladih Split. Omnibus od pet ispovjednih priča Splićanki ispričanih u maniri stand up komedije s pratećom pjesmom i glamuroznom plesnom točkom u koreografiji svjetski poznatog Lea Mujića. Predstava satirizira i ironizira mane današnjeg Splita i Dalmacije u kojima će se mnogi prepoznati. U predstavi igraju Lidija Florijan, Mia Vladović, Ana Gruica, Aneta Matulić i Nada Kovačević.

Ulaznice se mogu rezervirati na broj 091 795 72 60 i na broj 091 528 43 04 ili kupiti u uredu Turističke zajednice grada Hvara.

flyer ok

 Protected with SiteGuarding.com Antivirus