Brodolomke“ stižu u Hvar

 

U nedjelju, 18. studenog, u gradu Hvaru premijerno će biti izvedena najnovija hit predstava “Brodolomke”. Prema tekstu Ane Maras Harmander, a u režiji Kreše Dolenčića, u predstavi glume, plešu i pjevaju Ecija Ojdanić/Ana Maras Harmander, Anita Matić Delić, Daria Lorenci, Sanja Milardović i Luka Petrušić.

„Brodolomke su dirljiva i tragikomična priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu. Iako različitih životnih priča, sudbina ih poveže na najneobičniji način. Stvaraju se novi životni obrasci kroz učenje o sebi, dok ih sve povezuje ovisnost. Ovisnost kao odgovor na život, kao posljedica puta kojeg su odabrale.

Zamislite samo što biste vi napravili da ste zatvoreni u četiri zida sami sa sobom? A što bi tek napravili da ste u nemogućnosti suočiti se sami sa sobom zatvoreni s još troje koji se traže? Biste li pjevali? Biste li plesali?

To naše žene rade. One u nesreći pokušavaju otkriti novi život, svojstveni put i možda promijeniti sudbinu. Je li sudbina zaista zapisana ili zaista imaš izbor? Nevjerojatne transformacije, glumačko autorstvo i vještina, ples i pjesma, duhovitost i neposrednost, jednostavnost i kompleksnost svakog ponaosob, najbolji su primjeri vrhunske izvedbene umjetnosti, u koju se gledatelj jednostavno mora zaljubiti.“

“Brodolomke” na otok stižu u sklopu manifestacije “mjesec kazališta Moruzgva u Dalmaciji”, a u organizaciji Amadeus eventsa i Grada Hvara, uz suradnju hotelske kuće Sunčani Hvar.

Povodom gostovanja ravnateljica kazališta Moruzgva Ecija Ojdanić nam je rekla:

“Mjesec kazališta Moruzgva u Dalmaciji” je vrhunac našeg desetogodišnjeg rada, posebno se radujem gostovanju na Hvaru gdje se osjećamo kao doma, još pamtimo odličnu reakciju publike na naš prošli hit “OtpisaNE”, a koristim priliku da pozovem publiku sa cijelog otoka”.

Predstava će se održati u kongresnoj dvorani hotela Amfora u nedjelju 18.11. s početkom u 20 sati. Informacije i rezervacije na facebook stranici Amadeus events ili na 091 795 72 60. Online prodaja: Croatia-tickets.com.

brodolomke plakat

 

 Protected with SiteGuarding.com Antivirus