Za vikend posebna regulacija cestovnog i pomorskog prometa

Zbog održavanja međunarodnog sportskog natjecanja ÖTILLÖ Swimrun Weekend Hvar ovoga vikenda na širem području grada Hvara u vrijeme održavanja utrke bit će nužna prilagodba i posebna regulacija cestovnog i pomorskog prometa.

Natjecanje će se održavati u subotu i nedjelju, 6. i 7. travnja 2019.g., na širem području grada Hvara. Dvije kraće utrke (11,8 km i 6,3 km) odvijat će se u subotu, 6. travnja, od 11.30 do 14 sati, dok će se kvalifikacijska utrka za ÖTILLÖ Swimrun Svjetsko prvenstvo (40,4 km) održavati u nedjelju, 7. travnja u 9.15 do 18 sati. Start i cilj obje utrke je na Trgu sv. Stjepana.

Staze navedenih utrka prolaze kroz centar grada (Trg sv. Stjepana, Riva, šetalište Tonija Petrića, Majerovica, Groda, Gojava) preko Fortice, kroz Malo Grablje, Milnu, šetnicom do Pokonjeg dola, dijelom Županijske ceste 6252 i Državne ceste D116 te uključuje i Paklene otoke, u vrijeme održavanja utrke bit će nužna prilagodba i posebna regulacija cestovnog i pomorskog prometa.

Stoga molimo građane za razumijevanje i suradnju s redarima i volonterima koji će raditi na osiguranju utrke, kao i odgodu građevinskih radova ili odlaganja stvari koje bi mogle otežati prolaz na navedenim dionicama za vrijeme održavanja natjecanja.



Protected with SiteGuarding.com Antivirus