U Hvaru danas započinju Dani hrvatskog turizma

Tradicionalni susret turističkih djelatnika te svih dionika u turističkom sustavu Republike Hrvatske – Dani hrvatskog turizma (DHT) održat će se, u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske turističke zajednice te u suradnji s Gradom Hvarom i Turističkom zajednicom grada Hvara, 24. i 25. listopada 2018. godine u našem gradu.

„Kakva budućnost čeka hrvatski turizam?“ pitanje je na koje će odgovor tražiti glavni akteri hrvatskog turizma te inozemni predavači. Bogat program uključuje edukativna predavanja, radionice i okrugle stolove, a na pitanje kako se Hrvatska pozicionira na inozemnom tržištu, koliko pruža u području filmskog i gastro turizma, koliku pažnju posvećuje održivom razvoju te kakav je brend koji predstavlja, odgovorit će vodeći domaći i svjetski turistički stručnjaci, opinionmakeri i influenceri iz poslovnog i društvenog života. Program se održava na Trgu sv. Stjepana, u Arsenalu, na Venerandi te u hotelima Sunčanog Hvara Amfora i Riva.

PLOVIDBENI RED

Više o DHT-u na linku Ministarstva turizma: https://mint.gov.hr/vijesti/buducnost-hrvatskog-turizma-kao-glavna-tema-sredisnjeg-susreta-turistickih-djelatnika-na-hvaru/16623dht plovidbeni

dth programProtected with SiteGuarding.com Antivirus