Tvorničke postavke – komedija koja je na prvu zaludila gledatelje stiže u Hvar

Hvaru u goste stiže omiljeno kazalište Moruzgva s najnovijom ljubavno-erotsko-glazbeno-političkom komedijom “Tvorničke postavke”. 

U organizaciji Teatra uz more, Grada Hvara i Turističke zajednice grada Hvara predstava će se održati u ponedjeljak, 14. studenog, u Arsenalu, s početkom u 20 sati.

Evo i najave Teatra uz more:


Kako smo od Moruzgve i navikli, ni u ovoj predstavi ništa nije prepušteno slučaju. Od teksta, režije pa sve do izbora glumaca sve je vodilo k tome da ovu predstavu publika zavoli na prvu. Rasprodane dvorane govore u prilog kako se upravo to i dogodilo!

Pažljivo odabrana, karizmatična glumačka postava koju čine Amar Bukvić, Ana Begić Tahiri, Ivan Čuić i Iva Jerković svojom izvedbom nikog nisu ostavili ravnodušnim a posebno se raduju izvedbi pred hvarskom publikom 14. studenog u 20 sati u Arsenalu.

Izvrsna komedija ovog puta stiže iz pera Ivice Ivaniševića i Marine Vujčić:

„Dr. Krešimir Brlek (Amar Bukvić), ugledni zagrebački otorinolaringolog s političkim ambicijama, i njegova supruga Dagmar (Ana Begić Tahiri), sveučilišna profesorica antropologije, mirno su živjeli zaokupljeni znanstvenim radom i dosljedni dubokom uvjerenju kako je seks precijenjen. A onda se u stan iznad njihova uselio dalmatinski estradno-ljubavni par umjetničkih imena Angelo Biondi (Ivan Čuić) i Deziderata De (Iva Jerković) koji će im u život unijeti, najblaže rečeno, dašak neočekivane svježine.

Mogu li se ova dva para, nakon što su ispremiješali partnere, krevete, karijere, ambicije i navike, resetirati na tvorničke postavke?“

„Tvorničke postavke“ redateljski su prvijenac legendarne Ksenija Marinković koja i sama često ističe kako je veliki ljubitelj upravo kazališnih komedija.

„Jako nas veseli što s predstavom Tvorničke postavke gostujemo 14. 11. u Hvaru. Za ovaj datum imali smo 4 upita ali nakon poziva iz Hvara nismo dvojili ni sekunde koji grad odabrati. Posebno se zahvaljujemo Gradu Hvaru i Turističkoj zajednici na, kao i uvijek, izvrsnoj suradnji.“ – Damir Bubalo, Teatar uz more

Što se dogodi kada se sretnu dva sasvim različita bračna para, različitih zanimanja iz različitih podneblja u jednoj zgradi? Kada se sudare različiti mentaliteti, kulture i generacije?

Dođite, oduševite se i saznajte gdje je lakše uspjeti ili pasti – na estradi ili u politici?!

 

ULAZNICE:

online na www.teataruzmore.com i www.croatia-tickets.com

INFO i REZERVACIJE 091 795 7260

Sve informacije na www.teataruzmore.com

 

IMG-20221102-WA0001Protected with SiteGuarding.com Antivirus