TREĆI CIKLUS DARIVANJA KRVI NA HVARU

U trećem ciklusu akcija darivanja krvi na otoku Hvaru održanom 4. i  5. listopada, Crveni križ i Transfuzija KBC-a Split odradili su dobar posao. U Starome Gradu pristupilo je 60-ak darivatelja, a dalo je krv njih 59, od kojih  je jedan darivatelj bio novi, dok je 6 osoba vraćeno. Akcija se odvijala u Osnovnoj školi Petra Hektorovića, koja je uvijek ljubazan domaćin, na čemu im hvala. Zahvalni obrok, kao i dosad, poslužen je u lokalu „Kod Damira“.

U Hvaru je akcija standardno odrađena u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu koji već duži niz godina stoji na raspolaganju Crvenom križu kao jedino mjesto za održavanje tih akcija. Pristupilo je 70-ak darivatelja, krv je dalo njih 63, od toga su 4 nova, a odbijeno ih je 4. Ručak je priređen i ovoga puta u restoranu ”Mizarola“. Budući je na Hvaru sezona još u tijeku i mnoga su događanja povodom 150 godina turizma neki od darovatelja nisu mogli izostati s posla pa možemo biti zadovoljni s ukupno 122 prikupljene doze.

IZ ZAHVALNOSTI ZA HUMANOST VEĆ 12. LISTOPADA 2018. DAROVATELJI KRVI OTOKA HVARA IDU NA IZLET U KORČULU GDJE ĆE PROSLAVITI DAN DDK I ZAHVALITI SE OVOGODIŠNJIH JUBILARCIMA NA DARU LJUBAVI.

Gradsko društvo Crvenog križa Hvar

 Protected with SiteGuarding.com Antivirus