Produžuje se rok za predaju zahtjeva za Program POS u Hvaru

Zbog velikog broja upita i povećanog interesa građana te trenutne epidemiološke situacije, gradonačelnik Grada Hvara donio je Zaključak kojim se produljuje rok za podnošenje zahtjeva na Javni poziv (natječaj) za kupnju stana iz Programa društveno poticane stanogradnje (POS) na području Grada Hvara, objavljen u dnevnim novinama „Slobodna Dalmacija“ dana 2. travnja 2021. godine.

Novi rok za podnošenje zahtjeva je 1. kolovoza 2021. godine.

S obzirom na konkretna pitanja koja su se mogla čuti na prezentaciji održanoj 28. travnja, napominjemo da će kriteriji ostati isti, ali će se voditi računa o načinu bodovanja u specifičnim obiteljskim situacijama. Svi zainteresirani koji nisu bili u mogućnosti prisustvovati prezentaciji koju je održala članica povjerenstva iz APN-a Emina Lukin Galaso, istu mogu preuzeti OVDJE.

Zahtjevi se podnose neposredno ili putem pošte na adresu: Grad Hvar, Milana Kukurina 2, 21450 Hvar, s naznakom – „ZAHTJEV ZA KUPNJU STANA IZ PROGRAMA POS-a – NE OTVARAJ“.

Sva potrebna dokumentacija nalazi se na poveznici: http://www.hvar.hr/portal/grad-hvar-raspisuje-prvi-natjecaj-za-program-pos/

Sva dodatna pitanja možete uputiti na adresu e-pošte: pos@hvar.hr.Protected with SiteGuarding.com Antivirus