Ne propustite: glazbeni četvrtak i petak u sklopu hvarskih adventskih događanja

Danas, četvrtak 12. prosinca na pozornici kod adventskih kućica u 19 sati nastupa Christmas trio: grupa profesionalnih glazbenika osnovana u Zagrebu. Članovi skupine sviraju zajedno preko 11 godina u različitim projektima i glazbenim pravcima, a sada su pokrenuli novi projekt s repertoarom božićnih pjesama. Glazba trija obuhvaća svevremenske pjesme poput The Christmas Song, čarobne melodije poput Greensleeves, prekrasne poput Silent Night, vesele poput Jingle Bellsa sve do evergreena poput White Christmas, Fairytale of New York itd. Svojom izvedbom uživo Christmas Trio približava božićni duh publici.

 trio

Trio čine Hrvoje Sudar (gitara i vokal), Nikola Ćeran (violina i vokal) i Ivan Bilić (flauta i vokal).

U slučaju lošeg vremena koncert će biti u kavani hotela Park.

U petak 15. prosinca s nama su “Sara & Jappa”, otac i kći, akustični pjevački duo koji će nam se predstaviti posebnim blagdanskim jazz programom – obradama poznatih božićnih pjesama.

 Sara Brodarić (vokal) poznata je pogotovo mlađoj publici po pjevačkoj suradnji s Lukyjem, TBF-om, Dječacima, klapom Libar i grupom Studio Frendo. Kao profesorica stranih jezika, u svom repertoaru pored engleskog, pjeva i pjesme na portugalskom, talijanskom i francuskom jeziku. Prvu nagradu žirija osvojila je na Večerima francuske šansone, a pred kazališnom publikom nastupila je u ulozi pjevačice u predstavi Romeo i Julija u splitskom HNK-u, svojom interpretacijom poznatog bossa nova jazz standarda.

sara i jappa
Željko Brodarić Jappa (akustična gitara i vokal) široj je publici poznat kao frontman, pjevač, gitarist i skladatelj legendarne grupe Metak, te kao solo kantautor i studijski glazbenik. Producirao je značajne albume vrhunskih izvođača (Đavoli, Crvena Jabuka, Haustor, Animatori, Regata, Luky i dr.), a prošle godine potpisuje scensku glazbu i prepjeve za izuzetno uspješnu i rasprodanu predstavu splitskog HNK-a Kašeta brokava.”

Sara&Jappa nastupaju u kavani hotela Park u 20:30 sati.

 Protected with SiteGuarding.com Antivirus