Nastavak radova u ulicama Nikice Kolumbića, Ive Roića i Šime Buzolića Tome

Obavještavaju se građani da će od ponedjeljka, 13. 1. 2020.g., biti nastavljeno izvođenje radova u Ulici Nikice Kolumbića (stepenice do Ulice Ive Roića) i dio radova u Ulici Ive Roića (kod trafostanice i ispred kućnih brojeva 45, 47 i 49). Izvodit će se zemljani radovi zbog rekonstrukcije objekata  sustava odvodnje i vodoopskrbne mreže. Investitori radova su Odvodnja Hvar d.o.o. i Hvarski vodovod d.o.o.

Također od ponedjeljka, 13. 1. 2020. g., nastavlja se izvođenje radova u Ulici Šime Buzolića Tome (do kućnog broja 7). Izvodit će se zemljani radovi zbog izgradnje i rekonstrukcije sustava fekalne odvodnje i ukopavanja kabela elektromreže. Investitor je Odvodnja Hvar d.o.o., a radove će izvoditi Balić Božidar, BOŽIĆ, obrt za usluge, Svirče 60, 21462 Vrbanj, Svirče.

Planirano izvođenje radova na svim lokacijama je 10 dana, ovisno o vremenskim prilikama koje će uvjetovati dinamiku izvođenja. Napominjemo da će zbog radova biti privremeno onemogućen promet vozilima i pješacima, o čemu će građani biti obaviješteni odgovarajućom prometnom signalizacijom.

Mole se građani za strpljenje i razumijevanje.Protected with SiteGuarding.com Antivirus