Ministarstvo poduzetništva i obrta – Objavljeni natječaji iz II. ciklusa ‘Poduzetničkog impulsa’!

Ministarstvo poduzetništva i obrta danas je, temeljem “Poduzetničkog impulsa” – plana poticanja poduzetništva i obrtništva za 2012. g.objavilo javni poziv za uključivanje u poticajne projekte Ministarstva.

Predmet javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava Ministarstva u sljedećim projektima drugog ciklusa poziva:

  1. Očuvanje tradicijskih i umjetničkih obrta
  2. Informatičke kompetencije obrtnika
  3. Stipendije učenicima u obrtničkim zanimanjima
  4. Opremanje praktikuma obrtničkih strukovnih škola
  5. Majstorska škola
  6. Naukovanje za obrtnička zanimanja
  7. Zadružno poduzetništvo
  8. Franšizno poslovanje – Pilot projekt

Bespovratna sredstva dodjeljuju se sukladno Državnom proračunu Republike Hrvatske za 2012. godinu i projekcije za 2013. i 2014. godinu (NN 24/12).

Zahtjevi se podnose poštom ili osobno Ministarstvu poduzetništva i obrta, 10000 Zagreb, Ulica grada Vukovara 78, osim za projekt “Zadružno poduzetništvo” za koji se zahtjevi podnose Hrvatskoj agenciji za malo gospodarstvo – HAMAG, 10000 Zagreb, Prilaz G. Deželića 7.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na besplatnom info telefonu Ministarstva 0800 234505, a pitanja vezana uz projekt ‘Poduzetnički impuls 2012.’ možete postaviti i putem e-maila na novootvorenu adresu: pitanja@minpo.hr

Javni poziv drugog ciklusa poziva otvoren je od dana objave do zaključno 21. svibnja 2012. godine.

Pozivamo Vas da se uključite u poticajne projekte Ministarstva i dostavite zahtjeve za dodjelu bespovratnih sredstava koja se odobravaju kao državne potpore male vrijednosti!

Sve informacije vezane uz natječaje, kao i druge novosti iz resora poduzetništva i obrtništva pratite i dalje na našim internetskim stranicama, kao i na društvenim mrežema Facebooku te Twitteru.

Izvor:www.minpo.hrProtected with SiteGuarding.com Antivirus