Miljenik hvarske publike Slavko Sobin ponovno na škoju

U okviru božićno-novogodišnjih programa na otoku, miljenik hvarske publike Slavko Sobin i njegova šarmantna partnerica Petra Kurtela stižu na Hvar s hit predstavom “Who the f… is Biba?!”.

Predstave će se održati 20. prosinca u 20 sati u hvarskom Arsenalu, a dan kasnije  21. prosinca u Kazališnoj dvorani u Starom Gradu.

„Who the f… is Biba?“ suvremena je hit komedija bazirana na stvarnom životu, o mladom paru kojeg su svega nekoliko dana od burne svadbe snašli bračni problemi. Publika koja ju je dosad imala prilike pogledati diljem Hrvatske redovito je talentirani glumački par ispratila ovacijama i riječima hvale za odličan večernji provod, ali i opipljivu kemiju kojom ovo dvoje mladih glumaca neodoljivo zrače s pozornice.

Što možemo očekivati u Hvaru kazao nam je Slavko Sobin: „S predstavom “Političar” nastupao sam po cijeloj Hrvatskoj i u stotinjak dosadašnjih izvedbi moram kazati da mi je ona u Hvaru ostala u predivnom sjećanju kao zasigurno jedna od najboljih. Sada na Hvar stižem s kolegicom Petrom Kurtelom i duhovitom bračnom komedijom “Who the f… is Biba?!” i vjerujem da će ova izvedba nadmašiti moje predivne uspomene koje nosim s Hvara.  Dođite 20. prosinca u Arsenal, a mi Vam obećavamo odličan provod!“

Organizacija: Grad Hvar, B Glad Production i Amadeus Events. Informacije i rezervacije na 091 972 0540.Protected with SiteGuarding.com Antivirus