Koncert Uršule Najev posvećen Amy Winehouse

U organizaciji udruge Picaferaj i suorganizaciji Grada Hvara, za kraj jednog po svemu neuobičajenog ljeta, 14. rujna na hvarskoj Venerandi bit će održan koncert Ane Uršule Najev posvećen Amy Winehouse, na sam rođendan prerano preminule glazbenice.

Prenosimo objavu organizatora:

Ana Uršula Najev svestrana je umjetnica čijim kazališnim uspjesima sve češće svjedočimo, a izuzev glume izniman talent pokazala je i u glazbenim vodama te svojim izvedbama oduševila publiku.

Posljednjih mjeseci vrijedno je s čak 8 vrhunskih glazbenika pripremala projekt posvećen Amy Winehouse koji će svoju premijeru imati u Hvaru na Venerandi 14. rujna – na sam rođendan velike Amy Winehouse s početkom u 20 i 30 sati.

Kako doznajemo od Ane Uršule Najev, njezin pomno pripreman hommage Amy Winehouse nije tek običan Tribute koncert:

„Nakon mog prvog samostalnog koncerta „The Power of Love“, konačno mogu nakon par mjeseci kuhanja s ponosom i radošću najaviti skori izlazak nove delicije iz pećnice. „For Amy“ je projekt o kojem se ideja rodila za vrijeme karantene kad sam po tisućiti put preslušavajući glazbu Amy Winehouse osjetila ogromnu želju odati počast ovoj neprežaljenoj i beskrajno talentiranoj divi na sebi svojstven način. Zato ovo neće biti ni tipičan koncert ni tribute jer smatram da nikakva imitacija i reproduciranje pjesme za pjesmom nemaju smisla. Ovo je glazbena priča koju sam skrojila s 8 fenomenalnih glazbenika i kojom želim njeno stvaralaštvo i barem dio njene duše, koju je svakom izvedbom beskompromisno ogoljevala, približiti našoj publici.“

Organizator koncerta Damir Bubalo u ime udruge Picaferaj i Amadeus Eventsa kazao nam je:

„Uvijek je lijepo iznova nešto organizirati u Hvaru jer hvarska publika zaista zna uživati u koncertnim i kazališnim programima. Stoga nam je iznimno drago što će ova glazbena priča „For Amy“ imati svoju premijeru upravo na hvarskoj Venerandi. Poslužilo nas je i lijepo vrijeme te će topla ljetna noć dati poseban ugođaj ovom predivnom koncertu. Pozivamo publiku s cijelog otoka Hvara da nam se pridruži i uživaju s nama na koncertu u ponedjeljak 14. rujna u 20 i 30 sati.“

Ulaznice za koncert „For Amy“ – hommage by Uršula Najev po cijeni od 80 kuna mogu se rezervirati na broj telefona 091 795 7260 te kupiti na blagajni Venerande u ponedjeljak od 19 sati.

Broj ulaznica je ograničen.

for amy - plakatProtected with SiteGuarding.com Antivirus