Javni poziv za iskazivanje interesa za korištenje štandova na božićnom sajmu u Arsenalu

U svrhu obogaćivanja ponude za vrijeme adventa u gradu Hvaru, Grad Hvar će u razdoblju od 17. do 23. prosinca 2021. organizirati Božićni sajam u Arsenalu postavljanjem štandova za izlaganje i prodaju prigodnih i autohtonih prehrambenih proizvoda.

Grad Hvar poziva sve zainteresirane pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe u svom asortimanu (ukrasni i umjetnički predmeti, nakit, božićno-novogodišnji ukrasi, igračke, suveniri, svijeće, aranžmani, prigodni i tradicionalni prehrambeni proizvodi) s područja grada i otoka Hvara da iskažu interes za sudjelovanje na Božićnom sajmu u Arsenalu do 10. prosinca 2021. godine u 15 sati.

Zainteresirani mogu iskazati interes za korištenjem štandova putem ispunjavanja Zahtjeva, koji čini sastavni dio ovoga Poziva. Ispunjeni zahtjev je potrebno potpisati, ovjeriti i dostaviti u Odsjek za proračun, financije i gospodarstvo Grada Hvara na adresi Ive Miličića 7 (zgrada policije na Dolcu), zajedno s potvrdama o nepostojanju dugovanja Porezne uprave, Komunalnog Hvar d.o.o., JUO Grada Hvara, Turističke zajednice grada Hvara te 20 kuna upravnih pristojbi.

Korištenje štandova daje se bez naknade.

Štandovi će se dodijeliti prema redoslijedu zaprimanja Zahtjeva uz obavezu pridržavanja svih važećih zakonskih propisa vezanih uz obavljanje djelatnosti.

Korisnici štandova dužni su pridržavati se svih epidemioloških mjera propisanih od strane Stožera civilne zaštite RH i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Prema važećim mjerama, svi izlagači i posjetitelji sajma te tehničko osoblje moraju imati važeće EU COVID potvrde.

Ovaj Poziv objavit će se na službenim internetskim stranicama Grada Hvara i na oglasnoj ploči.

 

Javni poziv za iskazivanje interesa za korištenje štandova na božićnom sajmu u Arsenalu

Zahtjev za korištenje štandovaProtected with SiteGuarding.com Antivirus