Informacije o izdavanju propusnica za napuštanje mjesta prebivališta

Stožer civilne zaštite grada Hvara, sukladno Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH, izdaje propusnice za napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravišta za fizičke osobe s prebivalištem i stalnim boravištem na području Grada Hvara, koje iz vitalnih obiteljskih razloga poput pružanja skrbi djeci i starijim osobama, moraju napustiti mjesto prebivališta.

Zahtjev za izdavanje propusnica može se dostaviti Stožeru civilne zaštite grada Hvara na e-mail adresu kuzman.novak@hvar.hr, a dodatne informacije možete dobiti putem mobitela broj: 091 573 1769.
Zahtjev mora sadržavati detaljno obrazloženje potrebe osobe koja putuje ili osoba kojima je potrebna skrb, kao i potrebne kontakt podatke podnositelja zahtjeva (uz e-mail adresu obavezno navesti i broj mobitela).
Propusnice će se slati elektronskom poštom, samo u iznimnim slučajevima preuzimaju se u pisarnici Grada Hvara (Milana Kukurina 2), uz predočenje osobne iskaznice, u terminu dogovorenom za svakog podnositelja zahtjeva pojedinačno te uz obveznu primjenu zaštitnih maski i rukavica i poštivanje mjera socijalne distance.
Još jednom apeliramo na građane da ne putuju bez nužne potrebe, ostajanjem kod kuće čuvate sebe i druge.

 Protected with SiteGuarding.com Antivirus