Generalni tajnik Orca novi predsjednik Uprave Sunčanog Hvara

Nadzorni odbor Sunčanog Hvara je odluke o imenovanju novog predsjednika i zamjenika predsjednika Uprave, kako se navodi u obavijesti, jednoglasno donio na svojoj prošlotjednoj sjednici održanoj u Hvaru.

Tada su prihvaćene i ostavke dosadašnjeg predsjednika Uprave Dirka R. Blieka i njegovog zamjenika Miroslava Dinčića.

Pritom se u obavijesti ne navode razlozi tih ostavki, a Dinčić je, prema obavijesti Sunčanog Hvara još iz druge polovice ožujka, ostavku podnio 25. ožujka iz osobnih razloga.

Kako je priopćeno iz Sunčanog Hvara s posljednje sjednice Nadzornog odbora, članovi Nadzornog odbora između sebe su jednoglasno izabrali i novu predsjednicu Nadzornog odbora Mariju Hrebac, umjesto dosadašnjeg predsjednika Jacquesa Bourgeoisa.

U vezi tih promjena na čelu Uprave i Nadzornog odbora iz Sunčanog Hvara se danas nije moglo doznati više informacija, pri čemu su napomenuli da će uskoro objaviti financijsko izvješće o polugodišnjem poslovanju s osvrtom na tijek ove sezone.

Doznaje se i da je novoimenovani predsjednik Uprave Bonnafont francuski državljanin s bogatim međunarodnim iskustvom u financijskom i administrativnom sektoru te da trenutačno obnaša funkciju generalnog tajnika u Orco Grupi.

Njegov zamjenik Riboton od prošle je godine direktor ljudskih potencijala u Orco Grupi.

Nova predsjednica Nadzornog odbora Marija Hrebac je regionalna direktorica Orco Grupe.

Izvor:www.business.hrProtected with SiteGuarding.com Antivirus