Forske Užonce i Venecija spojili Hvar i Dubrovnik

Forske užonce otputovale su u Dubrovnik, usprkos svim lošim prognozama, dobronamjernim raspitivanjima o zdravoj pameti i izravnom dijagnosticiranju pretjerane ludosti, i sinoć se sretno iz Dubrovnika vratile, bogatije za dobru zabavu i neka nova prijateljstva.

Skraćena bi to bila verzija onoga što je u razgovoru za Free For ispričala Vesna Jelušić iz udruge Forske užonce, čije su maškarane predstavnice sudjelovale ovoga vikenda u programu otvaranja Dubrovačkog karneval festa. Loše vrijeme omelo je i organizatore i goste, odgođena su i neka planirana događanja, ali su hrabre Forke dobile posebnu pohvalu i zahvalu domaćina obzirom da su od osam najavljenih grupa u grad pod Srđem stigle samo tri – iz Župe dubrovačke, Kotora i Hvara.

O tome kako je bilo pisali su i lokalni mediji, a fotografije svjedoče o trudu maškara, usprkos svim otežavajućim vremenskim okolnostima. Prema Vesinim riječima, osim dobre zabave, Forske užonce dogovorile su i uzvratni susret u Hvaru negdje na početku turističke sezone, a više o tome kako im je bilo u Dubrovniku poslušajte u snimci.

Za OH: K.V.

Izvor: www.otok-hvar.com

Snimka i fotografije KLIKProtected with SiteGuarding.com Antivirus