Dvije predstave u jednom danu

U suradnji Grada Hvara i produkcijske kuce Amadeus Events, u nedjelju, 27. siječnja, u galeriji Arsenal održat će se dvije hit predstave: dnevni termin rezerviran je ua najmlađe i mjuzikl “Mi o vuku!”, dok će se starjji u večernjim satima baviti politikom uz Slavka Sobina.

Hit mjuzikl za djecu koji je dva mjeseca uoči premijere u Zagrebu rasprodao dvoranu Lisinski stiže u Hvar!

mi o vuku hvar

U formi mjuzikla koju djeca nemaju prilike često upoznati “Mi o vuku” donosi drugačiji pogled na omiljene priče. Glavnu ulogu mjuzikla nosi pjevač Bojan Jambrošić koji je osvojio sva srca gledatelja diljem Lijepe naše nezaboravnim izvedbama i preobrazbama u televizijskom show-u “Tvoje lice zvuči poznato”. Režiser Robert Bošković, iako mlad, potpisuje mnoge velike režiserske zalogaje uključujući i nedavno premijerno odigranog “Trubadura” u splitskom HNK.

Uz sve to ovaj izvrsni kazališni komad može se pohvaliti brojnim pamtljivim songovima i igrama riječi namijenjenim edukativnoj zabavi upravno onih najmlađih, djece predškolske dobi te nižih razreda osnovne škole.

Sam mjuzikl poigrava se tematikom klasičnih bajki braće Grimm stavljajući ih u djeci razumljiv kontekst suvremenog doba i tehnologije koju ono nosi. Tim spojem baca se novo svjetlo na klasične priče u želji da se djecu na zabavan način poduči nužnosti kritičkog razmišljanja,a ne samo pukog primanja informacija kojima su bombardirana sa svih strana od elektroničkih medija te kreativnosti, toleranciji i osjećaju za pravdu.

Mjuzikl “Mi o vuku” donosi nam poznata zagrebačka producentska kuća B GLAD PRODUKCIJA koja je još 2010. prodrmala hrvatsku kazališnu scenu postavljanjem mjuzikla “Footloose” te od tada nižu uspješnice. Povodom gostovanja mjuzikla “Mi o vuku” producent iz B Glad produkcije Tadija Kolovrat nam je rekao: “ Iznimno me raduje što ćemo prije premijere odigrati dvije predstave u Dalmaciji, a posebno zahvaljujem gradu Hvaru koji se svojski potrudio da naš mjuzikl hvarska djeca vide prije ostatka Hrvatske. Nadam se da je ovo početak duge i uspješne suradnje. Predstava je namijenjena djeci predškolske dobi i nižim razredima osnovnih škola.Vaše ulaznice po cijeni od 40 kn možete rezervirati na broj 091 528 4304 ili kupiti online u sustavu

Politicar-Slavko

Zvijezda popularne serije „Crno bijeli svijet“ i remakea kultnog filma „Leptir“ Slavko Sobin u novoj kazališnoj komediji „Političar“  hrvatskoj će javnosti pokazati kako je to iza kulisa naše svakodnevne politike. Dok lijeve, desne, i one „srednje“ stranke počinju svoje političko nadmetanje u kojem je većini umjesto dobrobiti naroda na umu jedino vlastiti stolac, poznati glumac utjelovit će u ovoj dinamičnoj predstavi pet živopisnih likova koji preko koalicije žele ostvariti samo jedan cilj – ugrabiti fotelje. Kako se rade političke koalicije i kakav je u stvari um prosječnog političara, ova urnebesna komedija demistificirati će izbore u Lijepoj Našoj i natjerati političare da se zamisle. Autor i glumac ne sumnjaju da će se mnogi u njoj i prepoznati. Predstava igra u galeriji Arsenal u nedjelju 27.1. s početkom u 20:00 h. Ulaznice možete rezervirati na broj 091 528 4304 ili na facebook stranici Amadeus events. Online ulaznice možete kupiti u sustavu croatia-tickets.com.

 

 Protected with SiteGuarding.com Antivirus