Kino Mediteran: Koko stiže u Hvar

Nakon uspješnog početka zimske sezone Kino Mediteran Hvar nastavlja s filmskim projekcijama.

Ovaj vikend, na radost najmlađih posjetitelja, dolazi treći nastavak filma o Koku “Ljubav ili smrt”. Film se zbog velikog interesa prikazuje u petak i to dva puta u suradnji s Osnovnom školom Hvar.

Za odrasle filmoljupce u subotu stiže talijanska komedija “Zoran, moj nećak idiot”. Film je prikazan na Zagreb Film Festivalu, a poznati kritičar Jurica Pavičić opisao je film kao “Mali, simpatični film o Italiji nakon Berlusconija”.

Projekcije se održavaju u Gradskoj Loggi, a cijena ulaznica je 20 kuna.

Kino Mediteran održava se pod pokroviteljstvom Europske Unije – Kreativne Europe i Grada Hvara.

 

PETAK, 21.11. u 17:00 djeca nižih razreda OŠ

PETAK, 21.11. u 19:00 djeca viših razreda OŠ

LJUBAV ILI SMRT
Daniel Kušan / Hrvatska / 95min

Koku je, čini se, i dalje nogomet najvažnija stvar na svijetu, a nadolazeći susret zloglasnih ‘Gusara’ i Kokove ekipe ‘Zeleni Vrh’ centralni događaj sezone. Zlatko i dalje svaki trenutak provodi čitajući knjige i prigovara Koku da je nezreo. Da dokaže suprotno, Koko mu priča o svojoj nesretnoj ljubavi prema zagonetnoj djevojci, tajnovitoj i čarobnoj poput junakinja Zlatkovih romana. Kokova nestašna sestra Marica, samozatajna prijateljica Ema i drska Melita imaju svoj bend – Kokova će ekipa na koncert jednako kao što će i one na njihove nogometne utakmice. Da li mladiće zaista zanima glazba, a djevojke nogomet, saznat ćemo u novom filmu iz serijala o Koku – ‘Ljubav ili smrt’.

TRAILER: http://www.youtube.com/watch?v=BtQ9k31cEdQ

======

 

SUBOTA, 22.11. u 20:00

ZORAN, MOJ NEĆAK IDIOT

Zoran, Il mio nipote scemo / Matteo Oleotto / Italija / 106min

Četrdesetogodišnji Paolo živi u malom furlanskom gradu blizu granice. Nepouzdan je, voli dobru kapljicu, dane provodi u lokalnoj krčmi i uporno prati svoju bivšu suprugu. Jednog dana dobiva u privremeno skrbništvo nesigurnog 16-godišnjaka koji je odrastao u slovenskim planinama. Iako nevoljko, Paolo se mora brinuti o njemu, ali uskoro otkriva Zoranov neobični dar: on fenomenalno igra pikado! Paolo pomisli da je to prava prilika da se osveti cijelom svijetu. No hoće li to biti lako?


TRAILER: http://www.youtube.com/watch?v=KVSFiuIxeys

 

Ljubav ili smrt-posterLjubav ili smrt-fotoZoran-posterZoran-foto

Facebook
WhatsApp
Twitter

POVEZANO