LAG Škoji: predavanja o ruralnom razvoju i prodajne izložbe otočkih proizvoda

U okviru proslave Dana grada i blagdana sv. Stjepana I., Lokalna akcijska grupa Škoji ovoga vikenda organizira niz edukativno-promotivnih događanja te upućuje poziv za sudjelovanje članovima, dionicima LAG-a, ali i svim zainteresiranim građanima.

Događanja počinju u subotu, 4. listopada, u 10 sati u gradskoj Loggi kada će konzultant, stručnjak za EU fondove Tonči Lučić održati predavanje „Program ruralnog razvoja 2014-2020 – mogućnost za lokalni razvoj“. Nakon toga slijedi predavanje  voditelja Lag-a Laura Ivana Čupića na temu“ Leader mjera na području LAG-a Laura“. Kako navode iz LAG-a Škoji, osim upoznavanja s mjerama i planovima ruralnog razvoja, moći ćemo usporediti dva LAG-a te njihov način djelovanja. LAG Laura djeluje na području Zadraske županije (dva grada i 11 općina) i jedan je od najuspješnijih LAG-ova u provedbi LEADER mjere s bogatim iskustvom u provedbi EU projekata.

Na glavnog gradskom trgu u subotu i nedjelju će u vremenu od 16 do 23 sata biti otvorena prodajna izložba proizvoda članova i dionika LAG-a Škoji. U slučaju kiše, izlaganje proizvoda bit će održano u Arsenalu.

Izvor: www.otok-hvar.com

 

Facebook
WhatsApp
Twitter

POVEZANO