Euro-gastro festival Hvar 2014 u nedjelju, 17. kolovoza

Program pod nazivom „EURO GASTRO FESTIVAL / HVAR 2014“ održat će se u Gradu Hvaru pod pokroviteljstvom Grada Hvara, Turističke zajednice Grada Hvara te Ministarstva poduzetništva i obrta.

Festival se održava na na hvarskoj Pjaci – Trgu Sv. Stjepana, u nedjelju, 17. srpnja 2014. godine u vremenu od 19 do 21 sat, a bit će to prigoda da se građani i posjetitelji Grada Hvara upoznaju s gastronomijama svih zemalja članica Europske unije, njih 27 zemalja, ali i gastronomijom Republike Hrvatske, koju će predstaviti kuhari majstori hotelskog poduzeća „Sunčani Hvar“ te nekoliko uglednih kuhara i ugostitelja Grada Hvara.

Projekt se realizira pod sloganom „SVI ZA ISTIM STOLOM“!

Slobodni smo reći kako će Hvar, u nedjelju, 17. kolovoza 2014. godine biti mjesto na kojem će se na jedinstven i ‘najukusniji’ način promovirati Europska unija, ali i mjesto na kojem će se okupiti mnogi štovatelji ideje eurointegracija.

Carski drobljenac, Zimski rižoto, Grčka seljačka salata, Segedinski gulaš, Dagnje s pivom, Ciparska salata, Pjena od paprike, Irski lonac, Lazanje s balancama, Bakalar s porilukom, Poljska sarma, Pileća rustikalna pita, Oslić s keljom… mmmmmmmmmm….. Euro gastro festival – Hvar!

Veselimo se Vašem dolasku na hvarski gradski trg, u nedjelju, 17. kolovoza 2014. godine u vremenu od 19 do 21 sat na „EURO GASTRO FESTIVAL / HVAR 2014.“

GRAD HVAR & TZ GRADA HVARA

euro gastro 01

 

Facebook
WhatsApp
Twitter

POVEZANO