Otvoren natječaj za projekte otočkih udruga

Natječaj za financijsku potporu projektima otočkih udruga, koje je raspisalo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, bit će otvoren do 28. lipnja 2014. godine. Vrijednost potpore je od 10 do 30 tisuća kuna.
Pravo prijave imaju udruge sa sjedištem na hrvatskih otocima i koje su upisane u Registar udruga Republike Hrvatske i djeluju na području hrvatskih otoka najmanje jednu godinu zaključno s danom objave Natječaja te čija je djelatnost usmjerena na razvoj lokalne zajednice.
Cilj Natječaja je financijskom potporom omogućiti provedbu projekata udrugama na otocima u skladu s održivim razvojem hrvatskih otoka koji donose nove ideje, modele razvoja ili načine rješavanja postojećih problema, potiču tradicijske običaje i kulturu otočnog prostora, pridonose očuvanju okoliša i omogućuju sadržajniji i kvalitetniji život na hrvatskim otocima.
Prema uvjetima natječaja prihvatljive aktivnosti su: unaprjeđenje kvalitete života u lokalnoj otočkoj zajednici, kultura i umjetnost, obrazovanje i znanost i sport.
Uvjete natječaja i potrebne obrasce za prijavu možete pronaći na stranicama Ministarstva – www.mrrfeu.hr.

Facebook
WhatsApp
Twitter

POVEZANO